De prijsstelling

  • Home
  • De prijsstelling

Prijsstelling

Transparant& eenvoudig

WocoAPP is ontwikkeld met het uitgangspunt dat deze betaalbaar dient te zijn voor “Midden en Kleinere” corporaties/vastgoedbeheerders. Er is daarom voor een prijsstaffel gekozen o.b.v. aantal vastgoedeenheden in bezit.

Wat u hiervoor kunt verwachten is de WocoAPP in uw huisstijl, met leveranciers (per vhe bepaald), (reparatie-)onderwerpen, gewenste procesgang en dashboard voor u beschikbaar. Tevens is hierbij inbegrepen: communicatie ondersteuning, technische helpdesk en 24/7 monitoring.

Afhankelijk van uw wensen kunnen extra functionaliteiten aan uw WocoAPP worden toegevoegd.

19
WocoAPP's
25222
Woningen
15
% Accounts
1-5-2020
17853
Interacties
1-5-2020

De prijsstelling

Uitgangspunt bij de ontwikkeling van VastgoedAPP was, dat deze prijstechnisch ook betaalbaar is voor “Midden en Kleine” corporaties/vastgoedbeheerders. Er is daarom voor gekozen om obv aantal vhe in bezit, een prijsstelling te formuleren.

Tot 1.000 objecten

vanaf € 795,-

per jaar excl. btw

Tot 2.000 objecten

vanaf € 1.095,-

per jaar excl. btw

Vanaf 2.000 objecten

Op aanvraag

Mail ons voor meer informatie

Hiervoor krijgt u de basis VastgoedAPP in uw huisstijl, met leveranciers (per vhe bepaald), (reparatie-)onderwerpen, gewenste procesgang en dashboard voor u beschikbaar. Tevens is hierbij inbegrepen: communicatie ondersteuning, technische helpdesk en 24/7 monitoring.

WocoAPP Demo
Eenvoudig te testen

Om een echt goed beeld van WocoAPP te krijgen, hebben we een demo corporatie (genaamd: Woonkompas) ingericht. Ervaar zelf hoe eenvoudig het is om een reparatieverzoek in te dienen of een bericht te versturen! Test WocoAPP nu uit: - Download WocoAPP uit de Google Play Store of Apple App Store (via onderstaande knoppen) - Registreer eenmalig met postcode: "1234EV" en huisnummer "1" - En WocoAPP is klaar voor het testen! (ben gerust, "verzonden" berichten of reparatieverzoeken worden niet daadwerkelijk verwerkt).